Gittes Nye Muligheder 1920

Nonbye har givet Gitte mulighederne

– og hun har taget imod dem

Birgitte (Gitte) Jørgensen har været hos Nonbye gennem de sidste 34 år og har gennem alle årene fulgt med den store udvikling i branchen fra den fuldautomatiske bogstavmaskine SpaceMatic til nutidens mest avancerede 3D print.

 

”Hos Nonbye har jeg både fået mulighederne og med glæde taget imod dem,” fortæller Birgitte – eller Gitte som hun helst vil kaldes. ”Da jeg startede hos Nonbye var vores vigtigt arbejdsredskab SpaceMatic, som var en fuldautomatisk bogstavmaskine udviklet af bl.a. Nonbye, som kunne udstandse og pre-spatiere foliebogstaver. I dag arbejder vi med de mest avancerede 3D printere.”

 

Produktion – tegnestue - salg
Gitte startede hos Nonbye som 20-årig og var først 15 år i produktionen efterfulgt af 19 år på tegnestuen. I dag er hun i salgsafdelingen. Hun har det rigtig godt med at havde fået mulighederne for at prøve nye arbejdsområder og samtidig kunne drage nytte af sin store erfaring.
Hun har også været vidt omkring med sine arbejdsopgaver lige fra udstandsning og manuel opsætning af åbningstider til butikker over repro af kunst til udsmykning af DSB-togene til nutidens arbejde med print opgaver.

Fingrene nede i dejen
Gitte har gennem årene opbygget et særdeles stort kendskab til arbejde med både folier og mange andre materialer, som er meget værdifuldt i arbejdet på tegnestuen og i hendes nuværende job i salgsafdelingen.
”Jeg har i mange år haft ”fingrene helt nede i dejen” og ved rigtig meget om, hvad der kan lade sig gøre i praksis med de forskellige materialer,” siger Gitte. ”Det er et godt input på konkrete kundeopgaver og i min rådgivning af kunder og sparring med kollegerne.”


Spændende nye opgaver
Efter skiftet til salgsafdelingen venter mange nye opgaver på Gitte, som igen får muligheden for at lære noget nyt. ”Det er rigtigt spændende nu også at prøve denne del af Nonbye. Jeg har meget at lære, men det er trygt og godt, jeg har min kollega Pia som mentor til at hjælpe mig med de mange nye ting. Jeg har det godt med kontakten med kunderne og samarbejdet med projektlederne, som overdrager nogle af deres opgaver til os i intern salg, som vi skal køre i mål,” siger Gitte og fortsætter med glæde i stemmen:

 

Det er skønt, der fortsat er brug for mine kompetencer her hos Nonbye, og jeg kan lære nye spændende ting og samtidig udnytte min erfaring. Det glæder jeg mig dagligt over, når jeg går på arbejde.”

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps