Arla Dekoration Folie 1920

Case: Arla

Store glaspartier er dekoreret med motiver fra naturen og Arlas eget produktunivers

Det skaber synergi og commitment hos medarbejderne


Opgave: Dekoration af Arlas hovedkontor i Aarhus

Ejer af bygning: Arla Foods

Arkitekt: SAHL Arkitekter A/S

Kunstner: Sanne Lund Jensen

Nonbye: Print i storformat samt montering

Fakta: 1000 m2 printet på 3M 40-114 transparent folie med UV-farve for slidstærk overflade. Folien monteret på stedet, efter glas er opsat.

Folie i ny sammenhæng

Nonbye er ansvarlig for tryk og montering af folie på alle Arlas lokationer i Danmark og Sverige. ”Det er en rigtig spændende og meget anderledes opgave,” siger produktionschef Per Nonbye. ”Vores montører arbejder meget nøje efter de opstillede guidelines for de enkelte elementer. Der kan være rigtig mange delelementer i hver enkelt dekoration, og det kræver præcisionsarbejde.” 

 

Arla Miljoe Foliedekoration 360E


Arla Miljoe Foliedekoration 360D


Arla Miljoe Foliedekoration 360C


Arla Miljoe Foliedekoration 360A


Behageligt miljø hos Arla

Arkitekt Susanne Lund Jensen er kunstneren bag de ca. 900 m2 folie med elementer fra bl.a. Arlas eget univers, som dekorerer mejerikoncernens hovedsæde i Aarhus. Her anvendes printet folie, monteret på glas, som afskærmning i den store kontorbygning. En løsning, som giver både medarbejdere og gæster et behageligt indtryk.

 

Arla

Denne video (1:54 min.) viser, at Arla har brugt en kreativ tankegang til at skabe et anderledes domicil til glæde for både medarbejdere og besøgende.

Unikt valg

Stærke guidelines
Farverne på folieudsmykningen er i dag blevet bærende for farvevalget i den øvrige indretning af Arlas kontorer, mejerier m.v. i både ind- og udland. Der udarbejdes guidelines, som nøje specificerer, hvordan både folieudsmykning og den øvrige indretning skal udføres.  

Hardy Kjærgaard fortæller desuden, at folieudsmykningen ofte bliver brugt som baggrund, når Arlas CEO Peder Tuborgh interviewes til TV m.v., hvilket understreger den betydning udsmykningen har for virksomheden og dens visuelle udtryk.

 

En rar fornemmelse

De mange store glaspartier i hovedkontoret er således dekoreret med elementer fra naturen og Arlas eget univers. Lige fra det øjeblik man træder ind i den fem etager høje bygning, hvor hele midterpartiet er en høj atriumgård, giver de en rigtig behagelig fornemmelse. ”Når vi har gæster på rundvisning, udtrykker mange, at her er rigtig rart at være,” siger facility manager  Susanne Lyng Nielsen fra Arla. ”Det samme hører vi fra medarbejderne. Alt i alt har vi med denne løsning fået et yderst behageligt miljø.”

Få din opgave rigtigt fra start

Uanset om du er lille eller stor, er det vigtigt at komme godt fra start. Gør brug af vores mangeårige knowhow inden for visuel profilering - kontakt os uforpligtende allerede i dag!

Per Nonbye

Per Nonbye

Produktionschef 

 

Tlf. +45 8781 5133
Mobil +45 4090 8009
pn@nonbye.dk

Arla Hardy Kjaergaard

Hardy Kjærgaard

Facility direktør Arla


Som ansvarlig for udviklingen og gennemførelsen af projektet er facility direktør Hardy Kjærgaard yderst tilfreds med resultatet og siger: ”Vi har med Susanne Lund Jensens udsmykning valgt at gå ud over det sædvanlige bl.a. i farvevalget. Det har givet noget unikt, hvilket netop er det, vi er gået efter.”

 

Arla Susanne Lyng Nielsen

Susanne Lyng Nielsen

Facility manager Arla.

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps