Aura Energi Facadeskilt 1920

Case: AURA

Tæt sparring gjorde forskellen

Stort engagement og bred erfaring gav stærk visuel løsning til AURA Energi

Fire østjyske energiselskaber gik i foråret 2014 sammen i selskabet AURA Energi. I tæt samarbejde med Nonbye blev AURA Energis nye visuelle identitet udviklet og implementeret på facader og biler.


”Nonbyes naturlige tilgang til tæt sparring var netop en af grundene til, at de blev valgt til opgaven,” siger projektleder Hanne Skjoldborg fra AURA Energi. ”Det, i samspil med deres store erfaring, høje fleksibilitet og den rette pris, gjorde udslaget.”


Hos Nonbye ligger det naturligt i blodet at indgå i tæt sparring med kunden om konkrete løsninger

”Samtidig er vi altid parate til at udfordre den idé, kunden kommer med, hvis vi tror på, det kan give et bedre slutresultat,” fortæller sales manager Jesper Borchers fra Nonbye. ”Det var også tilfældet i samarbejdet med AURA Energi, hvor det oprindelige oplæg blev bearbejdet, og vi indgik i tæt sparring med kunden omkring design, synlighed og materialevalg til facadeskiltene.”

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mærkbar erfaring

Hanne Skjoldborg er yderst tilfreds med Nonbyes tilgang til opgaven. ”Vi havde flere runder med idéudvikling med Nonbye om den visuelle identitet, og det fungerede rigtig godt, at Nonbye kom med konstruktive forslag og ikke bare ”snakkede os efter munden”. Man kan virkelig mærke, de har stor erfaring på området,” siger Hanne.

 

Nonbye fører kundens idé ud i livet

AURA Energi havde eksempelvis et ønske om, at der skulle være forskelligt visuelt udtryk i ”AURA” og ”Energi” i logoet på facadeskilte og pyloner, hvilket Nonbye løste ved at bruge frontlys dioder på ”AURA” og corona dioder på ”Energi”. 

Aura Energi Pylon Stander 262
Aura Energi Pylon Stander Natfoto 262
Aura Energi Bilreklame Folie 262
Aura Energi Facadeskiltning 262
Aura Energi Facadeskilt Natfoto Corona 262

Kontakt Nonbye for nærmere dialog om dine idéer

Har du spørgsmål, skal du bare værsgo at spørge. Din henvendelse går direkte til vores kundecenter. Vi svarer dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på vores hovednummer - tlf.: 8781 5100

* Skal udfyldes
Aura Energi Aftenfoto Facadeskilte 508

Resultatet

Gennem hele processen havde AURA Energi og Nonbye således en tæt sparring om design, synlighed og materialevalg. Hertil kom en tæt dialog mellem Nonbye og de ansvarlige i afdelingerne i Odder, Viby, Brabrand og Galten for at sikre en optimal placering af skilte og pyloner og dermed give den bedste synlighed til den enkelte afdeling.
Nonbye skabte med løsningen til AURA Energi en visuel identitet med høj synlighed og ensartet udtryk på facader og pyloner ved alle fire butikker på trods af meget forskellige udgangspunkter.

Sidder du med spørgsmål? Spørg vores specialister helt gratis!

Jesper Borchers Grey 555

Jesper Borchers

Sales Manager


Tlf. +45 4322 6630

Mobil +45 4090 8003

jhb@nonbye.dk

Jan Soerensen Nonbye Grey

Jan Graus Sørensen

Design- & marketingchef, mDD

 

Tlf. +45 4322 6631
Mobil +45 4060 6240
js@nonbye.dk

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps