KBH Haandbold Klub Skilte Nonbye 1920

Fra hal til arena

Værdifuld tre-part udvikling

Både Janni og Søren kender designchef Jan Graus Sørensen fra Nonbye gennem netværksarbejde omkring København Håndbold og valgte derfor at tage en snak med ham om mulighederne for at gøre noget ved det visuelle udtryk i hallen.
”Vi har haft et rigtigt godt tre-parts samarbejde, hvor vi fra FIU og København Håndbold har budt ind med, hvad vi godt kunne tænke os i stil, farver og stemning.” 

KBH Bold Dekoration 360A


KBH Bold Dekoration 360B


KBH Bold Dekoration 360C


KBH Bold Dekoration 360D


KBH Bold Dekoration 360E


Frbhallen Gang Foliedekoration 560

Bedre udlejningsmuligheder

”Jan har lyttet, udfordret os og kommet med udkast, som vi har udfordret for at nå frem til den helt rigtige løsning,” fortæller Søren.

 

”Vi står i dag med en udsmykning af hallen, som alle tre parter er rigtig glade for og kan være stolte af. Hallen er dermed også blevet nemmere for os at leje ud til forskellige formål.”

Stærke billeder giver unik stemning

Den nye udsmykning i hallen sætter fokus på de mange følelser, som kommer i spil i en håndboldkamp. Gennem stærke billeder, hvor spillerne har følelserne uden på tøjet, skabes en helt unik atmosfære i hallen.

 

KBH Bold Dekoration 1920

 

De store billeder med håndboldpiger på gavlen er således med til at øge brandingen af København Håndbold. Samtidig skal de også få hjemmebanen til at virke mere skrækindjagende for de modstanderne, som kommer på besøg.

 

De øvrige dekorationsbilleder fra andre sportsgrene er også med til at skabe mere ”rum” i hallen og dermed få den til at virke større. De forskellige billeder understreger også, at hallen kan bruges til mange formål.


Fra hal til arena

”For mig en hallen i dag langt mere en sportsarena end den var tidligere,” siger Janni. ”Det er netop det, som vi ønskede os, og det har en rigtig god effekt, både når man er i hallen, og når man ser noget på TV herfra. Det er også bemærket og anerkendt hos folkene fra TV2.”

 

Der har desuden været nogle helt formelle krav fra DHF (Dansk Håndboldforbund) til udsmykningen i hallen, som Nonbye også har fået indarbejdet i løsningen.

Frbhallen Foer Kbhhaandbold 520


Frbhallen Efter Kbhhaandbold 520


Nonbye som stærk drivkraft

Både Janni og Søren fremhæver, at Jan fra Nonbye har været en væsentlig drivkraft i hele processen med udviklingen af det nye udtryk, herunder at sikre den nye løsning lever op til de krav, som DHF stiller.

 

”Jan har ramt helt rigtigt med det forslag, han endte ud med at præsentere for os, og vi har løbende haft et super godt samarbejde. Også da der efterfølgende var behov for lidt tilretninger i den ene af hallen for, at det visuelt spillede perfekt. Det løste Jan og Nonbye også,” siger Janni og fortætter:


Effektiv implementering

”Vi havde også et behov for, at Nonbye arbejdede hurtigt og fik produceret og implementeret den godkendte løsning i løbet af en lille måned, da vi skulle være klar til præsentationen af den ”nye” hal på TV2 i forbindelse med et topbrag i ligaen. Det krævede en del koordinering, da der var stor aktivitet i hallen på samme tid, men Nonbye klarede det hele til ug.”


Store forandringer for få midler

Med den nye udsmykning i hallen lykkedes det både at få ryddet op i den eksisterende reklamestøj, få plads til det dobbelte antal reklamer og skabe en mere intens stemning.

 

Samtidig er der lavet et system, så man nemt kan udskifte bannere uden at skulle bruge stiger m.v. Det fortæller design- og marketingchef Jan Graus Sørensen fra Nonbye og fortsætter:

 

” De enkelte logoer får i dag meget mere synlighed uden af skulle ”kæmpe om pladsen” med de øvrige sponsorers logoer."

 

Det giver også bedre muligheder for at øge antallet af sponsorer og dermed øge indtægten til hallen og klubben.

 

 

Sidder du med spørgsmål?

 

Måske har du spørgsmål, som hurtigt kunne besvares af en stemme i telefonen eller via mail.

 

Kom rigtigt fra start - kontakt os nu! Vores råd er bedst, jo tidligere vi er med!

 

Jan Soerensen Nonbye Grey

Jan Graus Sørensen
Design- & marketingchef, mDD


Tlf. +45 4322 6631
Mobil +45 4060 6240
js@nonbye.dk

 

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps