-->

Nonbye bliver del af verdens største branding-netværk med ansvar for hele Norden

Glimma Logo Red Nonbye 555

 

Med partnerskabet i GLIMMA, som er verdens største netværk til implementering af brands, får Nonbye fremover endnu flere muskler til at gennemføre en global udrulning af nye visuelle identiteter for deres kunder og samtidig sikkerhed for, at kvaliteten er i top i alle led.

 

”Hos Nonbye er vi utroligt stolte over at blive inviteret med som partner i GLIMMA,” siger adm. direktør Lars Nonbye. ”Der ligger en stor anerkendelse af vores virksomhed, værdier og ydelser i at få tilbuddet.” 


Nye perspektiver
”Vores position som partner i GLIMMA åbner helt nye perspektiver for både nuværende og potentielle globale kunder,” siger Jesper Borchers fra Nonbye, som fremover også vil være Managing Director i GLIMMA Nordic. ”Alle partnere i GLIMMA leverer ydelser i høj kvalitet, og vi kan dermed trygt planlægge en global udrulning for en kunde i samarbejde med vores GLIMMA-partnere og garantere kunden samme høje kvalitet, som vi selv står for.”

Eksperter i implementering af brands globalt
GLIMMA er en prisvindende global brand implementeringsspecialist, som i over 10 år har arbejdet med rebranding for virksomheder som Shell, C&A og  FedEx på verdensplan. Samarbejdet er på fem kontinenter, og har over 1.350 eksperter hos 400 partnere. Alle partnere er specielt udvalgt til at indgå i netværket. Fremover vil Nonbye således være ansvarlige for den nordiske region. 


GLIMMA Nordic
Med ansvaret for Danmark, Norge, Sverige, Island og Finland vil Nonbye være en attraktiv partner for globale virksomheder med rødder i Norden. ”Vi har allerede flere nuværende og potentielle kunder i tankerne, for hvem et samarbejde med GLIMMA kunne være af stor værdi. Det glæder vi os til at komme ud og fortælle mere om,” siger Jesper Borchers. ”Vi har også dedikeret et antal interne ressourcer til arbejdet med kunder i GLIMMA regi, som netop har erfaring med det internationale perspektiv.”

Fortsat Nonbye som samarbejdspartner
De kunder, som indgår i et samarbejde med Nonbye om en global udrulning af eksempelvis en ny visuel identitet, vil fortsat have Nonbye som direkte samarbejdspartner og en projektleder fra Nonbye, som er dedikeret til GLIMMA og projekter herfra. Det nye er, at Nonbye via sine samarbejdspartnere i GLIMMA kan anvende lokale virksomheder, hvor der er garanti for kvaliteten, til lokal research, produktion og udrulning, hvilket sikrer kunden en mere økonomisk fornuftig løsning, som samtidigt også er mere miljøvenlig. Samtidig arbejder alle partnere i GLIMMA med de samme projektstyringsværktøjer m.v., hvilket understøtter kvaliteten.   

Fremtidigt fokus både lokalt og globalt
Hos Nonbye har man en forventning om, at samarbejdet i GLIMMA vil smitte af på den nuværende forretning og skabe nye muligheder. ”Vi vil jo fortsat have samme høje fokus på vores lokale kunder og forventer også at kunne komme med nye input til dem i kraft af den viden, vi får gennem GLIMMA,” siger Lars Nonbye. ”Samtidig åbner der sig helt nye globale muligheder, og vi budgetterer med vækst på begge områder de kommende år.”  

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps