Hjerteforeningen Skilte Nonbye 1920

Lysende hjerter ses i bybilledet

Lysende hjerter skaber opmærksomhed om hvervekampagne

Hjerteforeningen kæmper for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned. Siden 1962 har foreningen med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til at  Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.

 

Hver dag tager Hjerteforeningen kampen op for hjertet og for de omkring 476.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har foreningen også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning.


Hjerteforeningen Skilte Nonbye 555

Netop nu er Hjerteforeningen i fuld gang med en kampagne for at hverve nye medlemmer

Kampagnen er udviklet i samarbejde med Jonas “Pindhund” Hallberg fra Ikke en Pind og indeholder bl.a. nogle 3D hjerter med lys på mobile standere, som er med til at skabe opmærksomhed i bybilledet.Jonas “Pindhund” Hallberg har samarbejdet med Nonbye om idé og produktion af 3D hjerterne med indbygget LED lys, som kan sidde på et stålrør og virke med et 12 volt batteri. Nonbyes ”LED-specialist” Jan Gress kom fra starten med gode ideer til en løsning, som Hjerteforeningen godkendte. Herefter blev der udarbejdet en endelig kontroltegning, og Nonbye satte hjerterne i produktion.


Hjerteforeningen er utroligt glade for løsningen, som fungerer perfekt til formålet og skaber den ønskede synlighed i gadebilledet.

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps