Hydro Specma Lysskilt 1920

Fælles navn og nyt skilteudtryk til Hydra Specma

Siden danske Hydra-Grene i 2016 opkøbte den svenske hydraulikvirksomhed Specma, har de arbejdet som én samlet virksomhed. Nu er de gået skridtet videre og har fået fælles navn. I den forbindelse har Nonbye været ansvarlige for design af det nye skilteudtryk samt produktion og montering af nye skilte og pyloner i flere lande.

Navneskiftet og det fælles navn har til formål at skabe et stærkere globalt brand udadtil og en fælles identitet indadtil. Samtidig skal HydraSpecma-navnet give et stærkere signal til virksomhedens kunder og leverandører om, at virksomheden agerer som en større og mere komplet aktør i markedet.

Nyt visuelt udtryk understøtter brand


I den proces er det nye skilteudtryk en vigtig faktor. Nonbye har med udgangspunkt i det nye logo udviklet det visuelle udtryk de nye skilte skal sende for at bakke bedst muligt op om virksomhedens brand.

 

 

Tæt samarbejde om udvikling af nyt udtryk


Nonbyes designafdeling har således arbejdet tæt sammen med HydraSpecma om udvikling af det nye udtryk til lokationer over hele verden. Nonbye har desuden været ansvarlige for at udarbejde en skiltemanual, som danner grundlag for design, produktion og montage af nye skilte.

Oversigtskort med Night & Day folie

 

På flere af lokationerne har Nonbye også udviklet og designet wayfinding. På hovedkontoret i Skjern er designet et særligt pylon-oversigtskort, hvor selve kortet er sort om dagen men lyser hvidt om natten. Det krævede en del udviklingsarbejde at nå frem til den rette løsning. Her spillede Nonbyes store erfaring med et bredt udvalg af folieløsninger en afgørende rolle.

 


27 lokationer over hele verden


De nye skilte skal monteres på 27 lokationer over hele verden. Nonbye har stået for hovedparten af montagen i Danmark, Sverige, Finland og Polen. I de øvrige lande bliver den nye skiltemanual retningsgivende for udtryk og montage, så alle lokationer bakker bedst muligt op om HydraSpecmas brand.

Hydro Specma Pylon 360C


Hydro Specma Pylon 360D


Hydro Specma Pylon 360A


Hydro Specma Pylon 360BNONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps