Jackjones Pos Glimma Nonbye 1920

Cases - instore

Nonbye har opbygget massiv erfaring med udvikling af inventarløsninger. Vi får processen til at køre let og smertefrit for kunden.

Dagrofa Baldakinskilt 262C

Dagrofa

 

Nonbye er  ansvarlig for produktion og montering af primært indendørs skilte, dekorationer og POS/instore til MENY, SPAR, Let-Køb og Min Købmand over hele landet samt en aktiv samarbejdspartner i den grafiske udvikling af materialerne.

 

Se mere her...

Jackjones POS Nonbye Glimma 262D

Jack & Jones

 

Nonbye følger med Jack & Jones til 428 butikker i hele verden. Vi har haft det fulde projektansvar for opbygningen af over 550 vinduer til udrulning af efterårskollektionen.

 

Se mere her...

Legohouse Wayfinding Nonbye 360A

Lego House

 

LEGO House fik unikke skilte fra Nonbye til et unikt hus. LEGOs grundlæggende værdi ”Det bedste er ikke for godt” slår også igennem på den implementerede wayfinding.

 

Se mere her...

 

Alfa Laval Akustikplader 560

Alfa Laval

 

Nonbye har designet og produceret støjdæmpende akustikplader for Alfa Laval, som havde problemer med resonansstøj på de lange gange og i de store kontorlokaler.

 

Se mere her...

Podier Inventar Nike Nonbye 555

Nike i "Naked"

 

Nonbye har udviklet nogle flotte podier og dekorationer, som skal stå i butikken, ”Naked”, i København i forbindelse med en kampagne for Nike.

Samsung Inventar Butik Elementer 262D

Samsung

 

Nonbye har bygget knap 25 shop-in-shop butikker for Samsung – her arbejdes med korte tidsfrister og oftest 4-6 uger til hele processen.

 

Se mere her...

Hummel Pos Inventar Skilte Nonbye 360

Hummel i OVERKILL

 

Nonbye har produceret udstillingspodier til relanceringen af den legendariske Hummel-sneaker i en af Berlins mest kendte sneakerbutikker, OVERKILL. 

Vola Udstilling Nonbye 360

Vola

 

Nonbye har samarbejdet med kunden om design og produktion af elementer til udsmykning af messestand på verdens største bolig-designmesse i Milano – herunder gulvklæb, logoer med corona belysning og lysstofbannere.

Verpan Prada Nonbye 360

Verpan


I forbindelse med et åbent hus arrangement i VERPAN Flagship Store, Århus producerede Nonbye vinduesdekorationer og fotostater til udsmykningen. 

 

KBH Bold Dekoration 360A

Frederiksberg Hallen

 

Stærke billeder giver unik stemning. Den nye udsmykning i hallen sætter fokus på de mange følelser, som kommer i spil i en håndboldkamp.

 

Se mere her...

Mos Logo Anderledes Skiltning 262

Hedeselskabet


Hedeselskabet fik mos på væggen. Mosset dyrkes i store drivhuse og bliver efterfølgende nænsomt monteret på en organisk plade. Mosset efterbehandles, så det ikke forandrer sig.
Seges Vaekdekorationer Skiltning Nonbye 508

SEGES

 

Tæt dialog, kreativitet og godt håndværk er blandt de kompetencer, Nonbye har bragt i spil i samarbejdet med SEGES. Et massivt egetræslogo med håndlavede detaljer er blandt resultaterne.

 

Se mere her...

Bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig og din instore opgave

Vi har stor erfaring og lyst til at hjælpe, hvis du giver os muligheden.

Kontakt os - vi er klar til at tage din udfordring op.

 

Jesper Borchers Nonbye Groengraa 262

Jesper Borchers

Sales Director

Tlf. +45 4322 6630

Mobil +45 4090 8003

jhb@nonbye.dk

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps