Marcus Og Lars Nonbye Nonbyeab Blue1920

Nonbye styrker positionen i Sverige

Nonbye AB får nyt udgangspunkt i Malmø og den branchekendte Marcus Nydén som salgsdirektør. Målet er at styrke samarbejdet med kunderne både i Sverige og på nordisk plan.

Det er solid erfaring, som nu forenes i Nonbye AB. Nonbye er en af de førende leverandører af visuel identitet i Norden med over 50 års erfaring fra primært den danske skiltebranche. Marcus Nydén har over 15 års erfaring fra det svenske marked.

 

Solid position i Sverige udbygges
”Vi har været på det svenske markedet i syv år og har allerede i dag et godt navn i Sverige, hvor vi står bag visuelt stærke løsninger i høj kvalitet til virksomheder som Arla og Tulip,” siger Nonbye’s adm. direktør Lars Nonbye. ”Den position har vi store forventninger til at kunne udbygge med vores nye set-up, hvor Marcus står i spidsen.”

 

 

Erfaren branchemand
Marcus Nydén har været i branchen i 17 år hos bl.a. Systemtext, GigantPrint og Spandex. Han har stor erfaring i at samarbejde med både de store internationale virksomheder og de lokale svenske kunder. Marcus har opbygget en omfattende know-how med udvikling af løsninger, som understøtter kundens visuelle identitet, og han er derfor et rigtig godt match til Nonbye.

Kreativitet og sparring i fokus
Nonbye har netop med succes opbygget en position i Danmark, Sverige og de øvrige nordiske lande, hvor man fokuserer på samarbejdet med kunderne fremfor salg af enkelte produkter. ”Herigennem er vi blevet sparringspartnere for virksomheder som LEGO, Bestseller og B&O, som ofte tager os med på råd tidligt i processen. Det sker, fordi vi har en bred erfaring med, hvordan vores kunder opnår den optimale effekt i forhold til deres kunder. Det gælder eksempelvis både, når vi taler om bilreklamer, facadeskilte eller instore materialer,” siger Lars Nonbye og fortsætter:

 

Står stærkt i Norden
”Vi kan også udvikle og håndtere de store opgaver, når internationale kunder ønsker at gennemføre en ændring af deres visuelle identitet i Sverige eller måske hele Norden ved fx at udskifte alle facadeskilte eller alle bilers logoer. Her spiller det også en væsentlig rolle, at vi er med i GLIMMA med ansvaret for hele Norden.”

 

Store forventninger
Lars Nonbye har store forventninger til det nye set-up for Nonbye i Sverige, hvor målet er en omsætning på 50 mio. SEK inden for de kommende år. ”Vi har et rigtig godt udgangspunkt og tilfører nye stærke ressourcer,” siger Lars Nonbye. ”Nu handler det primært om, at vi skal øge kendskabet til alle vores kompetencer på markedet, hvilket vi arbejder målrettet med.”

 

Lars Nonbye      

Lars Nonbye                                                 
Bestyrelsesformand, Nonbye AB        

             

Mobil+ 45 40 90 80 00                            
lars@nonbye.dk                                       

 

 

Marcus Nonbyeab White360

Marcus Nydén
VD, Nonbye AB


+ 46 790 74 22 24
marcus.nyden@nonbye.se

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps