Sundfysik Facadeskilte 1920

Frisk pust over Rådhusgade

Interflora Skilte 1920

Frisk pust over Rådhusgade

Byens Bager Odder Skilte 1920

Frisk pust over Rådhusgade

Hos Nonbye løser vi også mange spændende opgaver på vores hjemmebane i Odder

Senest har vi været med til at give byens hovedgade - Rådhusgade - et frisk pust med nye skilte og facader hos blomsterbutikken Violen, Byens Bager og sundhedshuset Sund Fysik.På alle opgaver har vi i samarbejde med kunden udarbejdet design af skilte/facader samt efterfølgende stået for produktion og montering.


Ny facade til Violen

Violen ønskede en opfriskning af facaden samt skilte til profilering af deres nye døgnåbne ”mini” butik. I samarbejde med Nonbyes designer blev der udarbejdet facadeskilte herunder udhængsskilt samt folie til vinduer og facader, som profilerede både Violen og mulighederne for at handle blomster døgnet rundt i ”mini” butikken.

Interflora Skilte 360


Interflora Skilte 360B


24 timers synlighed til Byens Bager

Hos Byens Bager har Nonbye produceret og monteret et 4 x 1,5 meter stort logo til gavlen på butikken. Det nye logo er monteret med corona LED-belysning, hvilket både sikrer elegance og synlighed døgnet rundt.

Den elegante corona effekt kaster et blødt lys bag og rundt om bogstaver og logoet. Denne effekt virker kun, når der er en baggrund bag logoet, som det også er tilfældet her hos Byens Bager

Byens Bager Odder6000px


Byens Bager Odder Skilte 360


Sund Fysik kom frem i lyset

Sundhedshuset Sund Fysik er flyttet til en ny lokation for at blive mere synlige i Odders bybillede. Nonbye tog aktiv del i at designe deres nye facade og var med allerede ved opstartsmødet, mens bygningen var under ombygning.

Nonbyes designer har lavet facadedesignet med logoet, som var det eneste faste holdepunkt - og med tanke for branding og synlighed på en ”pæn” måde. Herunder er der i vinduerne lavet en diskret afskærmning med henvisning til den ”skjulte” indgang på bagsiden af bygningen.

Sundfysik Facadeskilte 360


Sundfysik Facadeskilte 360B


Sundfysik Facadeskilte 360C


NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps