Sas Panda Nonbye 1920

SAS, Zoo og Nonbye

SAS, Zoo og Nonbye byder velkommen til MAO SUN og XING ER

SAS SK996 fra Beijing til København fløj en torsdag i april med en særlig last. Ombord var de to pandaer MAO SUN og XING ER, som fremover skal bo i Københavns Zoo. De er en gave til Dronning Margrethe fra den kinesiske præsident.

 

Det ønskede både SAS og Københavns Zoo at markere og bad derfor Nonbye om at udsmykke to fly og en lastbil, som skulle bruges til transport af de to pandaer.

I tæt samarbejde med SAS og Zoo fik Nonbye fastlagt designet, og efterfølgende stod Nonbye for produktion, projektledelse og montage. Produktionen krævede en særlig folie til fly, som er ekstraordinær holdbar. Montagen skulle planlægges således, at folien var printet og klar, når de to fly var på jorden i Københavns Lufthavn og kunne blive der, til folien var hærdet rigtigt op.

Montagen af folien på fly og lastbil havde også mediernes interesse. Såvel DR1 som TV2 var til stede og filmede, da Nonbye monterede folien på det ene af de to fly.

Zoo har brugt det seneste halvandet år på at gøre det nye topmoderne pandaanlæg klar. Den officielle åbning er den 10. april 2019, hvor det indvies af Dronning Margrethe og Zoo’s nye protektor Kronprinsesse Mary. Den 11. april kl. 9 åbner anlægget for parkens besøgende.

Sas Panda Nonbye 555A


Sas Panda Nonbye 555B


Sas Panda Nonbye 555C


Olafur Munk Nonbye

Har du spørgsmål? Ring eller send mig en mail!

 

Måske sidder du lige nu med spørgsmål, som vi kender svaret på. Det koster ikke noget at spørge! Ring, eller send mig en mail, så svarer jeg eller finder den af vores specialister, som kan hjælpe dig - helt uforpligtende og dejlig nemt!

 

Send en mail til sparringspartner Olafur Munk

Mobil: +45 6161 0871

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps