Seges 3D Trae Nonbye 1920

Feinschmeckeri til SEGES i Skejby

Tæt dialog, kreativitet og godt håndværk er blandt de kompetencer, Nonbye har bragt i spil i samarbejdet med SEGES. Et massivt egetræslogo med håndlavede detaljer er blandt resultaterne

SEGES er en del af Landbrug & Fødevarer, som udfylder rollen som brobygger mellem forskningen og det praktiske landbrug. De sørger herunder for, at ny viden og teknologi hurtigt kommer i brug hos de danske landmænd, så de har de bedste redskaber til at optimere deres bedrift.

 

Peter Larsen fra designbureauet Prikken Design & Produktion har i en årrække samarbejdet med SEGES både på Axelborg og i Skejby og bl.a. stået for design af flere løsninger. Peter valgte at inddrage Nonbye på opgaven til SEGES – både til produktion af flere elementer og for at have en projektleder tæt på kunden.


Seges 3D Trae Nonbye Lys 555

Tilbage til naturen

Som en del af oplægget til SEGES var et logo til udsmykning på et stort vægareal. ”Her fik vi idéen til at lave logoet i massivt egetræ med korona lys, da det både ville bliver rigtig flot, understøtte SEGES tilknytning til naturen og give et rustikt, råt look,” fortæller projektleder Jan Gress fra Nonbye.

 

Den idé var man meget begejstrede for hos SEGES, og logoet er nu lavet i 40 mm massivt egetræ. På bagsiden er fræset et 5 mm dybt spor, hvori der er monteret hvide LED lys. Det giver et smukt korona lys bag logoet. Flere af detaljerne på logoet er håndlavede med hammer og stemmejern for netop at give de skarpe kanter, som layoutet lagde op til.

Seges Vaekdekorationer Skiltning Nonbye 508

Garvede montører løser opgaven

 

En anden del af Nonbyes opgave hos SEGES var montage af skilt og bogstaver til wayfinding. ”Her var den lille udfordring at finde en folie, som kunne monteres på en grov pudset murflade og sidde godt fast samtidig med, at folien skulle være let aftagelig og ikke efterlade klæberester, når der på et tidspunkt skal skiftes bogstaver,” fortæller Jan Gress. ”De meget små bogstaverne skulle monteres bogstav for bogstav, hvilket kun gav plads til meget lidt klæb på bagsiden. Vores dygtige og erfarne montører har eksperimenteret med forskellige former for folie og fundet frem til en løsning, som fungerer til ug.”  

Seges Afdaekning Doer Nonbye 508

Udsmykning af døre giver ro

 

Flere af de indendørs glasdøre er desuden beklædt med dustet folie. I folien er udskåret bogstaver og logo, og her kan man se gennem dørens glas. Folien giver en behagelig ”ro” i det indendørs miljø hos SEGES. 

Jan Gress Nonbye

Tæt på kunden – hele vejen

Medarbejdere fra Nonbye har været tæt på kunden gennem hele processen og straks taget affære hvis der var udfordringer som skulle løses eller spørgsmål som skulle besvares. ”Det ligger naturligt for os altid at følge et projekt helt til dørs med kunder,” siger Jan Gress. ”Det giver både tryghed for kunden, og løsninger som fungerer i praksis. Begge områder har stor værdi for kundens endelige resultat.”

 

 

 

Jan Gress

Projektleder

Tlf. +45 8781 5146
Mobil +45 2025 5410
jg@nonbye.dk