Tivoli Tapet Dinoc Nonbye 1920B

Effektfuldt tapet og folie til udsmykning på Tivoli Hotel

Nonbye har i tæt samarbejde med Interiør Gruppen udviklet, testet og produceret godt 5.500 m2 tapet og folie til den nye udbygning af Tivoli Hotel & Congress Center. Både tapet og folie er med helt specielle effekter, og det stillede store krav til både produktion og montering.

 

400 m2 folie med skyline, 1.140 m2 DiNoc guldfolie og 3.776 m2 tapet med motiv fra tivoli. Alt er nu monteret på over 280 værelser, på gange og i lobbyen hos Tivoli Hotel & Congress Center i København. Tivoli Hotellet er ejet af Arp-Hansen Hotel Group.


Tivoli Tapet Dinoc Nonbye Vaerelse 508

Tæt samarbejde om udvikling

Nonbye har arbejdet tæt sammen med Interiør Gruppen på denne opgave. ”Interiør Gruppen har sammen med Tivolis egen designafdeling haft ansvaret for designet, mens vi har haft fokus på udvikling, test og produktion af tapet og folie med netop de effekter, som blev fastlagt i designfasen,” siger Jesper Borchers fra Nonbye. 

 

 

 

Mange spændende effekter

De mange tusinde kvadratmeter tapet med motiv fra tivoli er produceret i tre forskellige grundfarver og monteret på dele af væggene på de 280 værelser for at give den helt rette effekt. Der anvendes forskellige farver på de forskellige etager. Skyline folie og DiNoc guldfolie er anvendt ved elevatorer og på gange. 

Tivoli Tapet Dinoc Nonbye 360C

Nonbye har også medvirket i udvikling af spejle med mønster fra tivoli til montering i en stor mahognireol i lobbyen. Her kommer mønsteret frem, når lyset tændes i reolen. Også denne del er med til at underbygge den stemning og det udtryk, Tivoli ønsker.

Tivoli Tapet Dinoc Nonbye 360D


Tivoli Tapet Dinoc Nonbye 360A


Tivoli Tapet Dinoc Nonbye 360B


Tivoli Tapet Dinoc Nonbye 360E


Tivoli Tapet Dinoc Nonbye 360G


Tivoli Tapet Dinoc Nonbye 360F


Montage af folie

Nonbye har desuden været ansvarlig for montage af guld- og skylinefolie. Herunder har de haft ansvaret for den endelige klargøring af væggene, da der er specielle krav hertil, for at folien kan monteres korrekt og give den ønskede effekt.

 

 

 

Speciel oplevelse

”Vi er nået frem til et rigtig godt resultat, som medvirker til at gøre det til en helt speciel oplevelse at bevæge sig på gange og værelser på Tivoli Hotel,” siger Jesper Borchers. ”Hotellet er helt grundlæggende indrettet enkelt og funktionelt i skandinavisk design og med disse elementer fra tivoli skabes en god stemning for både børn og voksne, som bakker op om temaet.”

Kontakt mig for mere information:

 

JHB Nonbye White 360

                       Jesper Borchers

Sales Manager


Tlf. +45 4322 6630

Mobil +45 4090 8003

jhb@nonbye.dk

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps