Toprent 3D Facadeskilte Nonbye 1920

Fra facadeskilt til

kreativ, visuel identitetsløsning

Samarbejdet med Toprent er et godt eksempel på, at Nonbye ser mulighederne hos kunden

Vi tilbyder dem det, de har brug for frem for det, de oprindeligt bad om.

 

Hos Nonbye er ordet værdiskabelse altid i højsædet i samarbejdet med kunderne. ”Det gælder både der, hvor vi producerer og monterer et facadeskilt, og der hvor vi udvikler, designer, producerer og monterer en fuld visuel identitetsløsning for kunden,” fortæller sparringspartner Olafur Munk fra Nonbye. 


Olafur Nonbye Sh520

Nyt domicil

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for salg af professionelle produkter til rengøring og hygiejne til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder. Virksomheden har 45 ansatte og har hjemme tæt ved Skanderborg. Her har de netop bygget et nyt hovedsæde.


”Forespørgslen fra Toprent startede med behovet for et nyt facadeskilt samt en pylon til det nye hovedsæde. Men opgaven udviklede sig hurtigt til at omfatte flere elementer, som kunne understøtte kundens visuelle identitet,” siger Olafur og fortsætter:

Kontakt Nonbye for nærmere dialog om dine idéer

Har du spørgsmål, skal du bare værsgo at spørge. Din henvendelse går direkte til vores kundecenter. Vi svarer dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på vores hovednummer - tlf.: 8781 5100

* Skal udfyldes

Indvendig udsmykning

”Vores fornemmeste opgave er at udfordre kunden, hvilket fik en dialog i gang om den indvendige profil.  Toprent havde netop fået lavet et nyt logo, og det var nærliggende at bringe det i spil også indendørs for at få skabt et spændende miljø.”

Toprent Vaegdekoration Tapet Nonbye 555B


Toprent Vinduer Tapet Nonbye 555C


Toprent Vaegdekoration Tapet Nonbye 555B


Stor begejstring

I samarbejde med Lisbeth Henriksen fra ArtSport udviklede Nonbye et forslag til den indendørs udsmykning, som vakte stor begejstring hos kunden, og i dag er implementeret. ”Det har skabt et rigtig godt ”grafisk miljø” med bl.a. spændende tapeter og folie. Det giver det nye hus en identitet, som understøtter kundens værdier,” fortæller Olafur.

Toprent Vinduer Dekoration Nonbye 360A


Toprent Vinduer Dekoration Nonbye 360B


Toprent Vinduer Dekoration Nonbye 360C


Med kunden hele vejen

Nonbye har således taget kunden med hele vejen fra de indledende tanker omkring design over produktion, projektledelse og montering. Det gælder såvel den udendørs skiltning på facade som pylon til den indendørs udsmykning. ”Det giver vores kunder en god tryghed, at vi er med fra start til slut og også tager hånd om at se mulighederne, det rette materialevalg og den endelige montering,” siger Olafur.

Toprent Piktogram Nonbye 360A


Toprent Piktogram Nonbye 360B


Vi har et hus fuld af erfarne eksperter

Vi brænder for at gøre en forskel, så tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du sidder med en større eller mindre opgave.

Jo før i processen vi er med, jo bedre løsninger kommer der oftest ud af det!

Olafur Munk Nonbye

Olafur Munk

Sparringspartner

Tlf. +45 8781 4148
Mobil +45 6161 0871
om@nonbye.dk

Joenne Rantzau White360

Jønne Rantzau

Grafisk Designer


Tlf. +45 8781 5175
Mobil +45 2210 9572
jra@nonbye.dk

Jesper Borchers Nonbye White555

Jesper Borchers

Sales Manager


Tlf. +45 4322 6630

Mobil +45 4090 8003

jhb@nonbye.dk