Tullip Skiltning Branding Folie 1920

Nye bæredygtige logoer

på facaderne hos Tulip Food Company

I tæt dialog med kunden har Nonbye designet, produceret og monteret nye logoer til facaderne på Tulips fabrikker i Herning, Kolding og Jönköbing. Fokus har været på øget synlighed, eksklusivitet samt bæredygtighed.


6 x 20 meter er størrelsen på det nye TULIP-logo på fabrikkens facade i Jönköping. Logoet er udført i bæredygtig PVC-frit facadefolie og lever dermed både op til den bæredygtige profil, som hele Danish Crown koncernen arbejder målrettet med, og til at give en øget Tulip synlighed på bygningen, som ligger lidt tilbagetrukket.

 

De nye loger til de tre fabrikker er desuden med en 3D-effekt, hvilket både gør dem mere eksklusive og øger synligheden.


Tullip Skiltning Branding 3D 555

God dialog og sparring

Director, Plants Fresh Meat Allan Ernstrøm fra Tulip fik Nonbye anbefalet af den interne marketingafdeling, da han skulle finde en kompetent sparringspartner og producent af de nye facadeskilte.

 

”Vi har haft en rigtig god dialog med Nonbye gennem hele processen. I tæt samarbejde er vi nået frem til et resultat, som vi er yderst tilfredse med,” siger han og fortsætter: ”Projektet var en smule tidspresset, men Nonbye har arbejdet hurtigt, så vi kom i mål til tiden.” 

En god skiltning skal tilpasses fra gang til gang

Har du udfordringen, så er vi klar...

* Skal udfyldes

Grønt hele vejen rundt

For Allan Ernstrøm har det også været et væsentligt parameter, at Nonbye kan levere bæredygtige løsninger. Under overskriften ”Feeding the world” arbejder Danish Crown på at skabe en bæredygtig fremtid for kød i en global verden i hastig udvikling.

 

”Vi ser her på hele værdikæden fra jord til bord,” siger Allan Ernstrøm. ”Her tæller alt med - også vores facadeskilte.”


NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps