Kompetencer Nonbye 1920

Kompetencer

Vores "body and soul"!

Engagerede medarbejdere med kompetencer og holdninger er fundamentet for vores forretning - vores "body and soul". Siden Nonbyes spæde start i 1965 har vi arbejdet på at blive bedre. Vi bliver konstant udfordret af vores kunder. Det er det, som holder os skarpe. 

Profilering Nonbye 360

Profilering


Nonbye er en stærk samarbejdspartner, som dækker alle dine behov for visuel profilering. Fra en simpel åbningstid på døren til totalprofilering af alle virksomhedens enheder - lokalt som globalt. 

Læs mere her...

Design Nonbye 360

Design


Nonbyes team af designere og grafikere har spidskompetence til at visualisere dine idéer eller komme med helt nye. Vi skaber spændende udtryk og giver forslag til materialer - som holder i virkeligheden.

Læs mere her...

Projektledelse Nonbye 360

Projektledelse


Nonbyes projektledere er et vigtig led i det daglige arbejde med at bringe dig sikkert fra start til slut med dine nye visuelle løsninger. Vi fastholder fokus på din opgave, til den er styret sikkert i mål.

Læs mere her...

Produktion Nonbye

Produktion


Nonbye er et hus fyldt med eksperter i hele produktionsprocessen  – også de teknisk svære løsninger. Vi har 7000 m² produktion under tag og løser langt de fleste opgaver inhouse.

Læs mere her...

 

Sparring Nonbye 360

Sparring


Det ligger naturligt i kulturen hos Nonbye at indgå i tæt sparring med dig om dine løsninger. Sammen vender og drejer vi mulige idéer. Vi er garanter for, at den endelige løsning holder i virkeligheden. 

Læs mere her...

Netvaerk Nonbye 360

Global


Med partnerskabet i GLIMMA har vi kapacitet til at gennemføre en global udrulning af din visuelle identitet. Det sker med garanti for, at kvaliteten er i top på alle niveauer.

Læs mere her...

Montage Nonbye 360

Montage


Nonbyes erfarne montører sørger for en hurtig og korrekt montering af folie, så din dekoration står skarp. Montagen kan ske i hele Danmark (eller verden i samarbejde med vores partnere i GLIMMA).

Læs mere her....

Få din opgave rigtigt fra start

Hos Nonbye hjælper vi altid kunden sikkert fra start til mål med værdiskabende visuelle løsninger. Du får det bedste udbytte ved at inddrage os så tidligt i processen som muligt. Dermed kan vi også tage højde for vigtige detaljer og undgå de dumme fejl. Kontakt os allerede nu ved at udfylde formularen i linket herunder.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål, skal du bare værsgo at spørge. Din henvendelse går direkte til vores kundecenter. Vi svarer dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på vores hovednummer - tlf.: 8781 5100

* Skal udfyldes

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps