Kompetencer Nonbye 1920

Kompetencer

Vores "body and soul"!

Siden den spæde start i 1965 har vi arbejdet på at blive bedre. Engagerede medarbejdere med kompetencer og holdninger er fundamentet for vores forretning - vores "body and soul"! Men vi kan altid lære, og vi bliver konstant udfordret af vores kunder. Det er det, som holder os skarpe. Selv efter 50 år!

Georg Jensen Metal Facadebogstaver

Profilering og branding


Nonbye er en stærk samarbejdspartner, som dækker alle dine behov for visuel profilering. Fra en simpel åbningstid på døren til totalprofilering af alle virksomhedens enheder - lokalt som globalt.  

Nonbye Skiltedesign Raadgivning Projektstyring

Rådgivning og sparring


Større opgaver kræver ofte professionel rådgivning og god sparring. Brug vores store viden til at få din opgave godt fra start, så du undgår overraskelser senere i forløbet.

Nonbye Pakning Pos Materiale

Produktion og håndtering


Med 7000 m² produktion under tag bliver de fleste opgaver produceret inhouse. Her kan vi også pakke og distribuere dine opgaver, så hele procesforløbet optimeres.


Nyt Syn Plastbogstaver Med Lys

Kædeprofilering


Detailkæder vil gerne fremstå homogene uanset tid og sted. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra den spæde idé over materialevalg, kommunale godkendelser med mere til montering lokalt eller globalt.

Nonbye Layout Og Skiltedesign

Design og layout


Vi hjælper gerne med at visualisere dine idéer eller komme med helt nye. Vi har både grafikere og designere, som kan tage hånd om din opgave og skabe spændende udtryk og give forslag til materialer.

Nonbye Skilte Projektstyring

Projektledelse og styring


Når der er tale om større projekter, er der behov for overblik og fast styring gennem hele processen. Det sørger vores projektledelse for, så du kan have fuld fokus på at udvikle din forretning.

Nonbye Kompetence Montering

Montering og service


Din opgave er i trygge hænder fra den første spæde idé til endelig montering. Eller hvis du fra tid til anden vil have dine skilte serviceret og gået efter for skader på grund af vejrlig eller tidens tand. 

Få din opgave rigtigt fra start

Kommer du godt fra start, er du godt begyndt. Derfor er det en god idé at få os med i processen så tidligt som muligt, så du undgår "de dumme fejl" og får taget højde for vigtige detaljer. Kontakt os ved at udfylde formularen - du gør det uforpligtende. Klik på knappen herunder, udfyld formularen og tryk på send.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål, skal du bare værsgo at spørge. Din henvendelse går direkte til vores kundecenter. Vi svarer dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på vores hovednummer - tlf.: 8781 5100

* Skal udfyldes

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps