Design Kompetence 1920

Design – som holder i virkeligheden

Nonbyes team af designere har spidskompetence til idéudvikling og design af enhver visuel kommunikationsløsning, som holder i virkeligheden.

Jo før vi er med i processen, jo bedre resultater kan vi skabe, så du får optimeret din visuelle kommunikation, dit brand og budget under ét.


Vi tør udfordre dig, så du får det, du har brug for – måske en løsning, du ikke troede var mulig.

Vores kendskab til lovning og krav fra myndigheder m.v. gør, at de forslag, vi kommer med, holder i virkeligheden – og også kan ses i mørke, hvis det er et af dine behov.

Vores design omfatter også:

 

* Forslag i tråd med din øvrige visuelle identitet

 

* Designs, som kan godkendes af teknisk forvaltning

 

* Overraskende forslag, du ikke troede, var mulige

Få din opgave rigtigt fra start

Hos Nonbye hjælper vi altid kunden sikkert fra start til mål med værdiskabende visuelle løsninger. Du får det bedste udbytte ved at inddrage os så tidligt i processen som muligt. Dermed kan vi også tage højde for vigtige detaljer og undgå de dumme fejl. Kontakt os allerede nu ved at udfylde formularen i linket herunder.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål, skal du bare værsgo at spørge. Din henvendelse går direkte til vores kundecenter. Vi svarer dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på vores hovednummer - tlf.: 8781 5100

* Skal udfyldes

Når vores designere møder kunden


Hedeselskabet Pylon Lys 555

Overraskende visualisering af Hedeselskabets logo

For at understrege Hedeselskabets tilknytning til naturen og samtidig øge synligheden fik Nonbye idéen til en 3,5 meter høj landmark i mahogni af selskabets logo, som nu er placeret på plænen foran hovedkontoret.


”Vi havde selv nogle bud på, hvordan det kunne gøres, men Nonbye overraskede os med nogle meget kreative forslag. Da de samtidig kunne være med rent prismæssigt, valgte vi at indgå samarbejde med dem.”


Kommunikationsdirektør Christian Bogh, Hedeselskabet 

NYTSYN Led Lysskilte Nonbye 555

Designchef valgte at gå utraditionelt til værks for nyt syn

Da nyt syn indgik samarbejde med ZEISS satte de gang i en rebranding proces. I tæt samarbejde med Nonbye blev der skabt en markant og styrket synlighed i gadebilledet.

 
"Vi ønskede ikke kun at give et skarpt tilbud på levering og montering af skilte i et allerede eksisterende design. Et design, som vi mente, havde visse udfordringer. Vores erfaring viser tydeligt, at det endelige resultat i høj grad afhænger af, hvor tidligt i processen vi kan komme med og rådgive om de mest optimale løsninger."

 

"Vi foretog derfor en analyse af det og anbefalede herefter kunden en timeout. Det tog kunden heldigvis rigtig godt imod, og vi endte med en helt anden løsning, som netop byggede på vores forslag til funktion, materialevalg og designprofil."

 

Design- og marketingchef Jan Graus Sørensen, Nonbye

KBH Bold Dekoration 360A

Nonbye som stærk drivkraft hos Københavns Håndhold

Nonbye har været en stærk drivkraft i udvikling af et nyt udtryk i Frederiksberg Hallen, hvor bl.a. Københavns Håndbold har hjemmebane. Med den nye udsmykning er det lykkedes både at rydde op i den eksisterende reklamestøj, få plads til dobbelt så mange reklamer og skabe en mere intens stemning.

 

”Jan (red: Nonbyes designchef) har ramt helt rigtigt med det forslag, han endte med at præsentere for os, og vi har løbende haft et super godt samarbejde. Også da der efterfølgende var behov for lidt tilretninger i den ene ende af hallen for, at det hele visuelt spillede perfekt.”

 

Direktør Janni Møller Thomsen, København Håndbold

Kontakt en af vores designere

Jan Graus Soerensen Nonbye Grey Green

Jan Graus Sørensen

Design- & marketingchef, mDD


Tlf. +45 4322 6631
Mobil +45 4060 6240
js@nonbye.dk

Joenne Rantzau Grey360

Jønne Rantzau

Grafisk designer


Tlf. +45 8781 5175
Mobil +45 2210 9572
jra@nonbye.dk

Vores kompetencepakke

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps