Montage Kompetence 1920

Montage – med garanti for en skarp profil

Nonbyes erfarne montører sørger for en hurtig og korrekt montering af skilte og folier, så din dekoration står skarpt både på biler, fly, facader, instore eller noget helt femte. Det gælder også for de teknisk svære løsninger.

 

Montagen af skilte og folier kan ske i hele Danmark (eller verden i samarbejde med vores partnere i GLIMMA).

 

Ved større opgaver opretter vi depoter strategiske steder, så dine chauffører eller andre medarbejdere ikke skal pilles ud af drift i for lang tid.

Vores montage omfatter også:

 

* Fuldindpakning eller mindre omdekorering


* Montage af alle former for skilte


* Hensyn til jeres daglige drift

Få din opgave rigtigt fra start

Hos Nonbye hjælper vi altid kunden sikkert fra start til mål med værdiskabende visuelle løsninger. Du får det bedste udbytte ved at inddrage os så tidligt i processen som muligt. Dermed kan vi også tage højde for vigtige detaljer og undgå de dumme fejl. Kontakt os allerede nu ved at udfylde formularen i linket herunder.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål, skal du bare værsgo at spørge. Din henvendelse går direkte til vores kundecenter. Vi svarer dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på vores hovednummer - tlf.: 8781 5100

* Skal udfyldes

Når vores montører møder kunden


Aura Energi Bildekoration 555

Effektiv montage hos AURA Energi

Nonbye udarbejdede en detaljeret plan for udskiftningen af logoet på 150 biler for AURA Energi. Det skete i tæt dialog med de lokale afdelings- og lagerchefer og under hensyntagen til, at den enkelte bil ikke skulle pilles ud af drift for længe.

 

”Nonbye har arbejdet meget struktureret og effektivt i hele monteringsprocessen på vores mange bilreklamer. Det hele omfavnet af en yderst god kundeservice. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”


Projektleder Hanne Skjoldborg, AURA Energi.

NYTSYN Led Lysskilte Nonbye 555

Designchef valgte at gå utraditionelt til værks for nyt syn

Da NYT SYN indgik samarbejde med ZEISS satte de gang i en rebranding proces. I tæt samarbejde med Nonbye blev der skabt en markant og styrket synlighed i gadebilledet.

 
"Vi ønskede ikke kun at give et skarpt tilbud på levering og montering af skilte i et allerede eksisterende design. Et design, som vi mente havde visse udfordringer. Vores erfaring viser tydeligt, at det endelige resultat i høj grad afhænger af, hvor tidligt i processen, vi kan komme med og rådgive om de mest optimale løsninger."

 

"Vi foretog derfor en analyse af det og anbefalede herefter kunden en timeout. Det tog kunden heldigvis rigtig godt imod, og vi endte med en helt anden løsning, som netop byggede på vores forslag til funktion, materialevalg og designprofil."

 

Design- og marketingchef Jan Graus Sørensen, Nonbye

Sas Panda Nonbye 555C

Pandafolie til SAS


SAS SK996 fra Beijing til København havde i april 2019 en særlig last. Ombord var de to pandaer MAO SUN og XING ER, som fremover skal bo i Københavns Zoo. Det ønskede man at markere hos SAS og Zoo.

I tæt samarbejde med SAS og Zoo fik Nonbye fastlagt designet, og efterfølgende stod Nonbye for produktion, projektledelse og montage. Produktionen krævede en særlig folie til fly, som er ekstraordinær holdbar.

"Montagen skulle planlægges således, at folien var printet og klar, når de to fly var på jorden i Københavns Lufthavn og kunne blive der, til folien var hærdet rigtig op. Alt klappede til kundens fulde tilfredshed."

Sparringsparther Olafur Munk, Nonbye

Kontakt en af vores projektledere, hvis du vil høre mere om montage

Malene Nonbye Grey 555

Malene Juul Krogh

Projektleder

Tlf. +45 8781 5151
Mobil +45 2210 9573
mjk@nonbye.dk

 

Jan Gress Nonbye Grey

Jan Gress

Projektleder

Tlf. +45 8781 5146
Mobil +45 2025 5410
jg@nonbye.dk

 

Niels Nonbye Grey

Niels Nonbye

Projektleder

Tlf. +45 8781 5172
Mobil +45 2210 9575
nn@nonbye.dk

 

Vores kompetencepakke

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps