Projektledelse Kompetence 1920

Projektledelse – bringer dine projekter sikkert i mål

Hos Nonbye har vi samlet over 70 års erfaring i projektledelse. Vores projektledere er et vigtig led i det daglige arbejde med at bringe dig sikkert fra start til slut med værdiskabende visuelle løsninger.


Vi er din samarbejdspartner gennem hele processen lige fra ideudviklingen, over produktion, planlægning af implementering og montage (i både ind- og udland). Vi holder fokus på din opgave, til den er styret sikkert i mål. Det gælder både, når vi monterer folie på én enkelt bil eller står for facadeskilte på flere hundrede butikker i over 30 lande.

Vores projektledelse omfatter også:

 


* Koordinering med alle underleverandører

 

* Montage med så lidt gene som muligt

 

* Hurtigt udrykning, hvis det brænder på

Få din opgave rigtigt fra start

Hos Nonbye hjælper vi altid kunden sikkert fra start til mål med værdiskabende visuelle løsninger. Du får det bedste udbytte ved at inddrage os så tidligt i processen som muligt. Dermed kan vi også tage højde for vigtige detaljer og undgå de dumme fejl. Kontakt os allerede nu ved at udfylde formularen i linket herunder.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål, skal du bare værsgo at spørge. Din henvendelse går direkte til vores kundecenter. Vi svarer dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på vores hovednummer - tlf.: 8781 5100

* Skal udfyldes

Når vores projektledere møder kunden


Aura Energi Bildekoration 555

Gennemarbejdet og fleksibel plan til AURA Energi

Nonbye udarbejdede en detaljeret plan for udskiftningen af logoet på 150 biler for AURA Energi. Det skete i tæt dialog med de lokale afdelings- og lagerchefer og under hensyntagen til, at den enkelte bil ikke skulle pilles ud af drift for længe.


”Nonbye har arbejdet meget struktureret og effektivt i hele monteringsprocessen på vores mange bilreklamer. Det hele omfavnet af en yderst god kundeservice. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”


Projektleder Hanne Skjoldborg, AURA Energi.

Jackjones POS Nonbye Glimma 262D

Fuldt projektansvar for opbygningen af vinduer i 35 lande for Jack & Jones

Nonbye har haft det fulde projektansvar for opbygningen af over 550 vinduer til udrulning af efterårskollektionen i 428 Jack & Jones butikker. Opgaven er kommet sikkert i mål som det første store detailprojekt i GLIMMA-regi.

 

Ikke to butikker er ens, når det gælder deres vinduer. For at kunne disponere opbygningen af de enkelte vinduer, så de lever præcist op til kundens krav og forventninger, har Nonbye derfor været ude at besøge mange af dem og måle op.

 

”Resultatet er fantastisk. Med hjælp fra Nonbye og GLIMMA har vi fået skabt en perfekt kommunikationsplatform til at tiltrække og overraske vores kunder.”


Head of Jack and Jones Interior Store Design Jakob Slot

Toprent Vaegdekoration Tapet Nonbye 555A

Med Toprent hele vejen

Forespørgslen fra Toprent startede med behovet for et nyt facadeskilt samt en pylon til det nye hovedsæde. Men opgaven udviklede sig hurtigt til at omfatte flere elementer, som kunne understøtte kundens visuelle identitet.


”Vi har således taget kunden med hele vejen fra de indledende tanker omkring design over produktion, projektledelse og montering. Det gælder såvel den udendørs skiltning på facade som pylon til den indendørs udsmykning. Det giver god tryghed, at vi er med fra start til slut og også tager hånd om at se mulighederne, det rette materialevalg og den endelige montering.”


Projektleder/sparringspartner Olafur Munk, Nonbye

Kontakt en af vores projektledere

Malene Nonbye Grey 555

Malene Juul Krogh

Projektleder

Tlf. +45 8781 5151
Mobil +45 2210 9573
mjk@nonbye.dk

 

 

Jan Gress Nonbye Grey

Jan Gress

Projektleder

Tlf. +45 8781 5146
Mobil +45 2025 5410
jg@nonbye.dk

 

Niels Nonbye Grey

Niels Nonbye

Projektleder

Tlf. +45 8781 5172
Mobil +45 2210 9575
nn@nonbye.dk

 

Vores kompetencepakke

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps