-->
Lars Thyring White555

Netværk, sparring og ny viden

Lars Thyrring har været sparringspartner hos Nonbye i godt tre måneder. Han er kommet med nye kompetencer og indgange til anderledes kunder med sin baggrund som indretningskonsulent fra møbelbranchen – og suger samtidig masser af ny viden til sig fra sine erfarne kolleger.

 

Med sine godt 20 år som konsulent i  møbelbranchen har Lars opbygget et solidt netværk og lært meget om  sparring, rådgivning og salg.

”Mine mange år med rådgivning og salg i møbelbranchen har lært mig værdien af at få skruet den rette løsning sammen til kunderne og hjælpe dem hele vejen,” siger Lars.

”Den erfaring har jeg rigtig stor glæde af her hos Nonbye, hvor vi arbejder meget ud fra samme filosofi.”

Suger ny viden

Men jeg har meget at lære omkring netop de produkter og løsninger, vi tilbyder hos Nonbye.

Det har derfor været utroligt lærerigt for mig at arbejde med nye skilte og folieløsninger til Smuk Fest og Vejle Stadion hen over sommeren. Her har jeg fået et rigtig godt indblik i både de produkter, vi tilbyder og den erfaring og de kompetencer, som findes hos Nonbye.”

God start

Lars har fra starten fået ansvaret for udvalgte kunder hos Nonbye, og har arbejdet med opfølgning på igangværende sager og opstart af nye. Samtidig bruger han tid på at holde kontakte ved lige til sit store netværk.

”Alt er sket i tæt samarbejde med mine kolleger, som besidder en enorm erfaring,” siger Lars. ”De har gjort det nemt at være ny og bistået mig med masser af faglig viden og indsigt i vores produkter og løsninger, så jeg konstant bliver klædt bedre og bedre på i forhold til Nonbyes kompetencer.

Det glæder jeg mig til at komme ud og fortælle endnu flere om – og forhåbentlig få mange nye spændende opgaver med hjem til Odder.”

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps