-->
Kontakt Nonbye Norden 1920

Nonbye investerer i Sverige

For godt otte måneder siden startede Nonbye AB en ny rejse med det mål at udbygge position på det svenske marked med den branchekendte Marcus Nydén som adm. direktør. Arbejdet går over al forventning, og man samarbejder i dag eksempelvis med Euronics, Arla og Tulip.


Tæt samarbejde med Volvo


Med overtagelsen af Magnum Dekor, som har hjemme i Askim syd for Göteborg, udvider man nu kompetencepalleten med lokale kræfter og tilfører endnu en location til Nonbye AB.

 

Magnum Dekor var tidligere ejet af Magnus Olsson og har bl.a. et tæt samarbejde med Volvo.
Magnus Olsson fortsætter i virksomheden som designer og projektleder, og vil primært samarbejde med Volvo.

Lokale kompetencer


Både i Sverige og Danmark er Nonbye anerkendte for de solide kompetencer på det produktionstekniske og ikke mindst når det gælder projektledelse og design af spændende visuelle løsninger. ”På alle disse områder har jeg i dag et tæt samarbejde med vores kolleger i Danmark om udvikling af de rette løsninger til vores svenske kunder,” fortæller Marcus Nydén. ”Det fungerer rigtig godt, og med det nye samarbejde med Magnum Dekor får vi lokale kompetencer på flere områder – herunder primært inden for projektledelse og kreativt design - som bliver et godt supplement til vores kolleger i Danmark.”

Solidt set-up i Sverige

Nonbyes målsætning for Sverige er fortsat en omsætning på 50 mio. SEK inden for de kommende år. ”Med denne investering tager vi endnu et skridt i den rigtige retning,” siger Magnus Nydén. ”Vi har fået det rigtige set-up i Sverige, som markedet har taget rigtig godt imod. Kendskabet til vores kompetencer stiger fra dag og dag, og vi har mange spændende projekter i pipelinen. Vi ser med store forventninger frem til det kommende år.”


link til Magnum Dekor's hjemmeside

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps