Miljørigtig branding af SamAqua

 Samaqua Bildekoration Brand Nonbye 360
SamAqua er serviceselskab for en række forsyningsvirksomheder i Region Syddanmark. Her har man på mange områder stor fokus på miljøansvarlighed.

”Vores miljømæssige fodaftryk bliver således registret og vurderet af vores hovedaktionær, VandCenter Syd, og vi gør alt, hvad vi kan for at reducere de aftryk, vi sætter", fortæller indkøbs- og udbudskonsulent Nicolaj Rosander og fortsætter:

 

”Derfor var vi også yderst tilfredse med, at Nonbye kunne tilbyde os en bæredygtig folieløsning, da vi ønskede at øge vores branding og synlighed gennem dekorering af de to biler, som vi konsulenter flittigt anvender til kundebesøg m.v. Vi har haft et fint samarbejde med Nonbye om opgaven, og de har leveret bilerne indpakkede i folie på vores adresse som aftalt."


Sidste år var over 40% af de folieløsninger, som blev leveret af Nonbye således lavet på bæredygtige materialer (PVC-frie). Netop folieløsninger har stor anvendelse til bilreklame, in-store løsninger, storformatprint m.v., og derfor er der en stor gevinst at hente med bæredygtige løsninger på dette område.

Vil du vide mere om Samaqua så klik her...

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps