Baeredygtighed Miljoe Nonbye 1920

Flere bæredygtige løsninger er en væsentlig del af Nonbyes DNA

Lars Nonbye Dush

Når snakken falder på bæredygtige løsninger er adm. direktør Lars Nonbye i sit es. For ham og virksomheden i det hele taget er det en væsentlig del af visionen at øge salget af bæredygtige løsninger.

 

”For mig er det nærmest en religion,” erkender Lars Nonbye. ”Når mulighederne er der, og vi kan gøre noget godt for miljøet, så skal vi gøre det. Som markedsleder har vi også en forpligtelse, når det gælder miljøet. Når vi så samtidig kan give vores kunder holdbare kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser, ser jeg det som en win-win situation.”

 

 

 

 

 

Nonbye er derfor også ISO 14001 miljøcertificerede, som er den dominerende miljøstandard på verdensplan. ISO 14001 opstiller krav til de enkelte elementer i miljøledelsessystemet, som virksomheden skal opfyldes for at blive certificeret.

 

Læs mere om vores certificeringer

Nonbye er pionerer

I 2018 var over 50 % af de folieløsninger, som blev leveret af Nonbye, lavet på bæredygtigt materiale (PVC-frit). ”Netop folieløsningerne har stor anvendelse både til bilreklamer, in-store løsninger, storformatprint m.v., og derfor er der en stor gevinst at hente med bæredygtige løsninger på dette område,” fortæller Lars Nonbye. ”Vi har været pionerer på de bæredygtige løsninger og oplever en stigende interesse fra markedet.”

 

 

Testcenter for 3M 

Nonbye har således i flere år været testcenter for folieproducenten 3M’s PVC-frie løsninger og i samarbejde med flere store virksomheder - herunder en større dansk legetøjsproducent – været med til at drive processen med udviklingen af de bæredygtige løsninger i høj kvalitet og med lang holdbarhed samt deres udbredelse på markedet. ”Dette samarbejde blev startskuddet for os,” fortæller Lars Nonbye.” I dag tager vi altid dialogen om bæredygtighed med kunderne og konverterer, så vidt kunden er interesseret, alle egnede løsninger til bæredygtige.”

 

3M Nonbye


Bæredygtig bildekoration til SydEnergi

SydEnergi (SE) er et af landets største elselskaber og udbyder af fibernet. SE ejer bl.a. Stofa og det tidligere Nyfors. Hos SE er bæredygtighed højt prioriteret, og det gør sig således også gældende, når vognparken skal dekoreres.

Stofa Nonbye Bildekoration 262A
Stofa Nonbye Bildekoration 262E
Stofa Nonbye Bildekoration 262F
Stofa Nonbye Bildekoration 262B
Gå til casen

Kendskabet skal øges

Nonbye udvikler og producerer i dag folieløsninger til nogle af Europas mest miljøbevidste virksomheder, som har stor fokus på CSR i både deres strategi og dagligdag.
”Det er vores erfaring, at kendskabet til de bæredygtige (PVC-frie) løsninger er begrænset, og ofte tror man fejlagtigt, de er meget dyre og i en dårligere kvalitet. Derfor gør vi en stor indsats for at øge kendskabet til såvel mulighederne som alle fordelene,” siger Lars Nonbye og fortsætter:

Understøtter værdier

”Når vi først tager dialogen med kunderne, er mange yderst interesserede. For mange af vores kunder er det vigtigt på dette område at kunne underbygge en grøn og bæredygtig profil, og de værdier som kendetegner kundens virksomhed. Det vil vi gøre alt for at hjælpe vores kunder med samtidig med, de får et stærkere visuelt udtryk.”

 

 

1. Læs mere om vores certificeringer

2. Se vores ISO9001 & 14001 miljøcertificering

3. Læs vores miljøpolitik

 

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps