Gittes Nye Muligheder 1920

Mød en medarbejder

Det uforudsete giver Malene et ekstra kick

Malene Juul Krogh er en inkarneret og dygtig projektleder hos Nonbye. Hun danner sig hurtig et overblik over alle former for projekter, hvad målet med en opgave er, og hvilken vej man kan gå for at nå det. Samtidig elsker hun også at bringe det uforudsete sikkert i mål.

 

Malene har over 15 års erfaring som projektleder og en omfattende viden om bl.a. planlægning, projektøkonomi, processer og teknikker. Hun er lynhurtigt til at skabe sig et overblik, hvilket giver plads til at improvisere og tage en alternativ rute, når det uforudsete opstår.

 

Nonbye Specialist Malene 360

 

Har gået i en god skole
I det daglige jonglerer Malene med projekter for bl.a. Dagrofa, FedEx, Norlys og HydraSpecma. Få projekter ligner hinanden, og Malene trives med de mange forskellige opgaver.
”Jeg kommer fra en verden hos bl.a. Kamstrup og Rambøll, hvor projektstyringen er i meget faste rammer og med helt faste projektstyringsmodeller at arbejde efter. Det passer perfekt til de projekter, man arbejder med der,” fortæller Malene.

 

Baggrunden som ingeniør og tiden hos Rambøll og Kamstrup har været en rigtig god læring for Malene. Det danner et solidt grundlag for, at hun i dag kan styre mange forskellige typer af projekter hos Nonbye – uden at have helt de samme faste rammer.

Struktur giver plads til at improvisere

”Det har krævet lidt tilvænning, men i dag kan jeg se, at det passer netop til de opgaver og den kultur, vi har her hos Nonbye. Mine dygtige kolleger og jeg arbejder også struktureret og med stort overblik, men ikke ud fra en fast projektmodel, ” siger Malene. ”Her bliver det i stedet mere løsningsorienteret og med plads til at improvisere, når der er behov for det, eller det kan give kunden en endnu bedre løsning. Samtidig har vi naturligvis altid fokus på at nå i mål i rette tid og inden for de aftalte økonomiske rammer

 

Klar med ekstra gear
Malene kan godt lide at have struktur på dagligdagen, og de opgaver hun skal løse, men samtidig kan det også give et sug i maven, når der sker noget uforudset, som kræver et ekstra gear for at komme i mål.
”Vi forsøger altid at forudse, hvad der kan ske i et projektforløb og afdække alle risici bedst muligt,” fortæller Malene. ”Men det er uundgåeligt, at der indimellem sker noget uforudset, som kan rykke på hele planlægningen. Her er det super spændende at finde de nye veje, som gør, at vi så alligevel når godt i mål med kundens opgave. Her spiller erfaring og overordnet planlægning også en vigtig rolle.”

 

Kærlig og sjov arbejdsplads
”Hos os er det sjovt at gå på arbejde” – det bliver tit en floskel, men ikke her hos Nonbye. Her er det sjovt,” siger Malene. ”Jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde og til samarbejdet med både kunder og kolleger. Det er så lidt ekstra kolorit, at vi også har det sjovt sammen, og der er en rigtig kærlig omgangstone. Vi passer godt på hinanden her hos Nonbye. Det betyder meget for mig.”

 

Olafur er den perfekte Nonbye guide

Olafur har arbejdet med serigrafi, print og visuel identitet siden 1990, hvor han startede som lærling hos Ole Nonbye. Han tager ofte og gerne både kunder og nye kolleger med på en guidet tur i produktionen og fortæller om mulighederne. Det er et stort hit.

 

 

 Olafur Skrivebord 360

Olafur er både en god fortæller og har en stor viden om det meste hos Nonbye i kraft af hans mange år som afdelingsleder i produktionen og som projektleder. Det har givet en omfattende indsigt i alle printmetoder, og hvornår man bruger hvilken slags print til bestemte folieløsninger og meget mere. Dertil kommer en stor interesse for de enkelte kunder, og hvordan han bedst er med til at opfylde netop det behov, som kunden står med.

 

 

På rejse med Nonbye


Olafurs rejse med Nonbye startede i 1990, da Ole Nonbye ansatte ham som ”voksenlærling”.

 

”Jeg har lært rigtig meget af Ole,” fortæller Olafur. ”Han var vanvittig dygtig og på mange måder forud for sin tid. Der var stor respekt omkring Ole både internt og eksternt, men jeg lærte hurtigt, at respekten var gensidig, når han mærkede man ydede sit bedste for kunderne og Nonbye.”

 

 

Godt tilpas som sparringspartner

 

I dag er Olafur en del af Nonbyes salgsstyrke som sparringspartner for mange kunder – men også internt. De har alle haft stor glæde af hans omfattende viden specielt vedrørende mulighederne med folie.

”Jeg har fundet mig rigtig godt tilrette i mit nye job som sparringspartner. Jeg kender mange af kunderne i forvejen, men motiveres også i ”jagten” i det opsøgende salg,” fortæller Olafur. ”Vi har rigtig meget godt at komme med til kunderne. Det er en fornøjelse at opfylde deres behov og inspirere dem til at se muligheder, de ikke lige selv havde spottet – og gerne i en kombination med en guidet rundtur hos os her i Odder for at vise mulighederne i ”praksis”.”

”Hos Nonbye har vi plads til store armbevægelser og høje grin”

Jønne har over 30 års erfaring fra reklamebranchen. Han så, hvordan meget stivnede samtidig med, at spræl og glæde forsvandt fra branchen efter finanskrisen. Men hos Nonbye oplever han stadig plads til store armbevægelser og høje grin.

 

Glaede I Hverdagen 555

Jønne Rantzau kom til Nonbye i starten af 2018, som en del af virksomhedens grafiske team. Fra dag ét mærkede han en stor energi og glæde i virksomheden. ”Det er helt fantastisk at opleve den glæde og stolthed, som er en del af dagligdagen her hos Nonbye,” fortæller Jønne. ” Her bliver der ikke set skævt til glæde, grin og platte vittigheder – og vi griner gerne højt og længe.”

 

Stolthed og godt håndværk
Den synlige glæde i hverdagen og de solide kompetencer er i kombination med stoltheden over det håndværk, man udfører, ifølge Jønne med til at gøre Nonbye til en unik arbejdsplads. Det smitter helt naturligt positivt af på kundernes løsninger. 


Plads til skæve ideer
”Her kan man trække vejret uden at være bange for at støje,” siger Jønne med et smil. ”Det giver også god plads til at tænke anderledes og finde de skæve og nye løsninger til kunderne. Vi elsker at udfordre kunderne og give dem mere (og noget andet) end det, de havde bedt om. Men det kræver plads – og det har vi.

 

Frihed under ansvar skaber værdi
Jeg oplever, at meget udspringer af den frihed under ansvar, vi arbejder ud fra. Det er en integreret del af vores værdier og kendetegner alle. Vi strækker os langt for at give kunderne de allerbedste løsninger og følger altid kunden helt i mål. Her spiller hver enkelt medarbejder en rolle i forhold til at give kunderne de mest værdiskabende løsninger. Det sker med stor seriøsitet - men altid også med plads til humor og glæde – og det tager vores kunder yderst positivt imod.”

Afveksling, selvbestemmelse, kunder i alle størrelser, købmandskab og kreativitet

… det er umiddelbart de ord, salgschef Jesper Borchers sætter på sin dagligdag i salgsafdelingen hos Nonbye.

 

Det er utroligt motiverende, men naturligvis også krævende at arbejde med mange forskellige typer af kunder og opgaver,” fortsætter Jesper. ” Det spænder lige fra facadeskiltning og bilindpakning til den mindre familiedrevne virksomhed, til branding for nogle af de helt store globale virksomheder – gennem vores partnerskab i GLIMMA.

 

Jesper Borchers Nonbye 555

Tæt samarbejde
Vi arbejder tæt sammen med kunden på alle opgaver. Vores mål er at hjælpe kunden hele vejen, og der er både brug for godt købmandskab og en kreativ tilgang til opgaven. I vores stræben efter at finde den optimale løsning for kunden er samarbejdet med vores designafdeling og projektledelse utroligt vigtig. Kunden skal jo have mest muligt ud af sit budget, og Nonbye en god forretning.” 

 

 

Skaber sit eget job
”Jeg sætter stor pris på hver dag at være med til at skabe mit eget job. Det gælder både i ledelsen af mine medarbejdere og i selve salgsarbejdet,” siger Jesper. ”Vi arbejder selvfølgelig ud fra vores overordnede strategi, men der er en ekstrem stor grad af frihed. Frihed til selv at planlægge sin dag, og på hvilken måde opgaverne skal løses. Den frihed kombineret med et fantastisk team af kolleger i ryggen, som står klar til at byde ind med deres kompetencer, tage over og drible projekterne helt i mål. Det giver arbejdsglæde… hver dag.”

 

Daniel fandt tryghed og arbejde hos Nonbye

Glad Pa Arbejde 1280

Daniel har ikke altid haft det let. Det er stadig svært for ham at få dagene til at glide, og han kæmper lidt med forskellige former for misbrug, som han indimellem lykkedes at holde sig fri af.

Men hos Nonbye har Daniel fundet et sted hvor der altid er plads og lidt arbejde i et tempo der passer ham.


Her kan han møde ind når han kan klare det, og gå hvis det bliver for meget. Og netop den frihed gør at han har kunnet klare en længere og længere arbejdsdag - i flere år.


Per Nonbye stødte ofte på Daniel til forskellige sportsstævner og musik festivaller, hvor Daniel, eller Donny Dyt som han kalder sig selv, tit var frivillig medhjælper. Efter at have snakket sammen et par gange foreslog Per at Daniel kunne kigge op til Nonbye, hvis han havde lyst til
at få lidt arbejde. Næste mandag morgen stod Daniel klar, og et øjeblik efter var han i gang.


Daniel går til hånde i både print- 3D afdelingen, og han elsker et skilt med et hav af bogstaver der skal limes.

Daniel er en afholdt medarbejder i en virksomhed med lidt mere plads og lidt højere til loftet.

Nonbye har givet Gitte mulighederne – og hun har taget imod dem

 Birgitte Joergensen Nonbye Grey

 Birgitte (Gitte) Jørgensen har været hos Nonbye gennem de sidste 34 år og har gennem alle årene fulgt med den store udvikling i branchen fra den fuldautomatiske bogstavmaskine SpaceMatic til nutidens mest avancerede 3D print.

 

 

”Hos Nonbye har jeg både fået mulighederne og med glæde taget imod dem,” fortæller Birgitte – eller Gitte som hun helst vil kaldes. ”Da jeg startede hos Nonbye var vores vigtigt arbejdsredskab SpaceMatic, som var en fuldautomatisk bogstavmaskine udviklet af bl.a. Nonbye, som kunne udstandse og pre-spatiere foliebogstaver. I dag arbejder vi med de mest avancerede 3D printere.”

 

 

Produktion – tegnestue - salg
Gitte startede hos Nonbye som 20-årig og var først 15 år i produktionen efterfulgt af 19 år på tegnestuen. I dag er hun i salgsafdelingen. Hun har det rigtig godt med at havde fået mulighederne for at prøve nye arbejdsområder og samtidig kunne drage nytte af sin store erfaring.
Hun har også været vidt omkring med sine arbejdsopgaver lige fra udstandsning og manuel opsætning af åbningstider til butikker over repro af kunst til udsmykning af DSB-togene til nutidens arbejde med print opgaver.

 

Fingrene nede i dejen
Gitte har gennem årene opbygget et særdeles stort kendskab til arbejde med både folier og mange andre materialer, som er meget værdifuldt i arbejdet på tegnestuen og i hendes nuværende job i salgsafdelingen.
”Jeg har i mange år haft ”fingrene helt nede i dejen” og ved rigtig meget om, hvad der kan lade sig gøre i praksis med de forskellige materialer,” siger Gitte. ”Det er et godt input på konkrete kundeopgaver og i min rådgivning af kunder og sparring med kollegerne.”


Spændende nye opgaver
Efter skiftet til salgsafdelingen venter mange nye opgaver på Gitte, som igen får muligheden for at lære noget nyt. ”Det er rigtigt spændende nu også at prøve denne del af Nonbye. Jeg har meget at lære, men det er trygt og godt, jeg har min kollega Pia som mentor til at hjælpe mig med de mange nye ting. Jeg har det godt med kontakten med kunderne og samarbejdet med projektlederne, som overdrager nogle af deres opgaver til os i intern salg, som vi skal køre i mål,” siger Gitte og fortsætter med glæde i stemmen:

 

Det er skønt, der fortsat er brug for mine kompetencer her hos Nonbye, og jeg kan lære nye spændende ting og samtidig udnytte min erfaring. Det glæder jeg mig dagligt over, når jeg går på arbejde.”

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps