Nonbye Glad Hverdag 1920

Socialt ansvar

Hos Nonbye er glæde, begejstring og stolthed en væsentlig del af værdierne og den daglige omgangstone i virksomheden

Her er plads til at grine højt og længe, og det har en positiv indvirkning på vores daglige arbejde til glæde for kunderne. Det oplevede vores (nye) grafiker Jønne Rantzau allerede første gang han kom i virksomheden i forbindelse med ansættelsessamtaler, og han glædes over det dagligt, efter han nu er blevet en del af Nonbye-teamet.

 

Vores interne fokus på daglig arbejdsglæde har også en ekstern side. Hos Nonbye tager vi det sociale ansvar alvorligt og giver dermed også gerne muligheder til mennesker, som måske ikke er gået den lige vej gennem livet. Vi vil gerne give dem en chance for at have et godt arbejdsliv på deres præmisser, hvilket er en fordel for både dem og samfundet samtidig med, at det giver nye impulser i vores dagligdag.

 

For os er både fokus på daglig arbejdsglæde, socialt ansvar, bæredygtighed og hensyn til miljøet en del af det at være en ordentlig virksomhed. Det ligger i vores natur og har en positiv effekt internt i virksomheden og i vores samarbejde med kunder og leverandører.


Læs om Daniel der fandt tryghed og arbejde hos Nonbye

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps