Stillinger Nonbye Kbhbold 1920

Vi støtter...

AGF Banner Bande Fodbold Nonbye 1920

Vi er stolte over at kunne støtte/ sponsorere gode initiativer som nedenstående:

Agf Logo

Nonbye er guldpartner i AGF

Nonbye startede i 2013 som bronzepartner i AGF, og i 2014 blev sponsoratet opgraderet. Den primære årsag til det øgede engagement er den værdi, som investeringen fører med sig.
”Vi har nu været med i nogle år, og vi kan se, at vi får meget ud af netværket. Jeg har selv et stort AGF-hjerte, men hvis vores sponsorat i AGF ikke førte forretning med sig, så havde vi ikke gjort det,” siger produktionschef Per Nonbye.

 

Vil du med til bold?

 

Vi råder over et antal billetter til hver hjemmekamp og er derfor i stand til at invitere dig til fodbold. Er du interesseret, så send en mail her...

AGF Skilte Fodbold Nonbye 360


Nonbye Banner AGF 360


Nonbye Banner AGF 360B


AGF VIP Lounge 360


Kbhhaandbold Logo

København Håndbold

København Håndbold blev stiftet den 24. januar 2013, og selskabet overtog i februar 2013 FIF’s licens til at spille håndbold i den danske kvindeliga.

 

København Håndbold er hele København og omegns hold. Gennem håndboldoplevelser og events på flere destinationer i København vil København Håndbold være et flagskib til at løfte håndbold som idræt.

 

Klubben er storleverandør til landsholdet med syv spillere!

 

 

Vil du med til håndbold?

 

Vi råder over et antal billetter til hver hjemmekamp og er derfor i stand til at invitere dig til håndbold. Er du interesseret, så send en mail her...

 

Kbhhaandbold Kamp Nonbye 360


Kbhhaandbold Mad VIP Nonbye 360


Kbhhaandbold Netvaerk Nonbye 360


Vi genopliver samarbejdet med Vejle Boldklub

Vejeleboldklub Sponsorat Nonbye 360A

Vejleboldklub Logo Nonbye 360

Gammel kærlighed ruster ikke og efter års fravær genoplives samarbejdet mellem Vejle Boldklub (VB) og Nonbye i en ny sponsoraftale.

Med aftalen ønsker Nonbye både at hjælpe klubben på vejen tilbage til Superligaen og at få udbygget kendskabet til Nonbye i Trekantsområdet. 

Nonbye er legekammerat for 15. gang på Smukfest

Nonbye har gennem en længere årrække været fast samarbejdspartner for Smukfest med produktion og levering af skilte. Hertil kommer fantasifulde foliebeklædninger af bl.a. busser, CanSleeps og mange andre sjove elementer på festivalen.


Det hele startede tilbage i 2003, da Lars Nonbye udfordrede de daværende skiltes standard. Smukfest tog udfordringen op og er i dag glad for at være nået frem til de bedste løsninger.

Se mere her...

Odder Tennisklub Nonbye

Odder Tennisklub

Odder IGF Nonbye 262

Odder IGF Fodbold

Odder Cykelklub Nonbye 262

Odder cykelklub

Tirsgaard Racing Nonbye 262

Tirsgaard Racing

Nonbye donerer penge til nye brønde i Sierra Leone

Nonbye giver 60.000 kr. til et velgørenhedsprojekt i Sierra Leone. Pengene går til at etablere nye brønde, som kan forsyne mange familier med frisk vand. Nye brønde kan medvirke til at sikre overlevelse og læring hos børn og unge i nærområdet.

 

Hvert år går mange børn glip af undervisning på grund af sygdom forårsaget af dårlige sanitære forhold og manglende adgang til rent vand. Det er ofte børnenes opgave at hente vand, hvilket kan tage flere timer hver dag og udsætter børnene for stor fare. Samtidig tager det tid fra skole og lektier. Vandrelaterede sygdomme såsom diarré og kolera bidrager til høj dødelighed blandt børn. Det er sygdomme, der let kunne have været forhindret, og som rammer de svageste.

Se mere her

 

Jan Soerensen Nonbye

Vi kan desværre ikke støtte alt det, vi gerne ville. Vi vurderer derfor løbende nøje, hvor vi bedst bruger pengene

Budgetterne for resten af året er fastlagt.

Eventuel henvendelse om støtte/sponsorering skal ske pr. mail til: 

Marketingchef

Jan Graus Sørensen

js@nonbye.dk

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps