Specialister Produktion 1920

Et hus fyldt med specialister

Mød de første tre her...

Nonbye Jan Graus Specialist 360

Design & Branding Specialist


Jan har aldrig været bange for at skille sig ud fra mængden og ”tænke ud af boksen”. Han kommer dermed ofte med det uventede, hvilket har givet mange overraskende løsninger for vores kunder.

 

Se mere her...

Folieekspert Olafur Nonbye 360

Folie & Print Specialist


For Olafur er folie ikke bare et stykke klister, men en dekoration. Det er en mulighed for at skabe et utal af effekter, hvilket han med stor ildhu rådgiver både kunder og kollegaer om. 

 

Se mere her...

Specialist Jan Gress Nonbye 360

LED & Konstruktion Specialist


Jan elsker teknik og ikke mindst det, den kan bruges til. Jan har en viden ud over det sædvanlige og kender alle teknikker, finesser og muligheder med dioder. 

 

Se mere her...

Få din opgave rigtigt fra start

Hos Nonbye hjælper vi altid kunden sikkert fra start til mål med værdiskabende visuelle løsninger. Du får det bedste udbytte ved at inddrage os så tidligt i processen som muligt. Dermed kan vi også tage højde for vigtige detaljer og undgå de dumme fejl. Kontakt os allerede nu ved at udfylde formularen i linket herunder.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål, skal du bare værsgo at spørge. Din henvendelse går direkte til vores kundecenter. Vi svarer dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på vores hovednummer - tlf.: 8781 5100

* Skal udfyldes

NONBYE ODDER

Ole Nonbye a/s, Knudsminde 4, DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

+45 87 81 51 00

mail@nonbye.dk

Google maps

NONBYE SJÆLLAND

Ole Nonbye a/s, Tigervej 12-14, DK-4600 Køge

+45 4343 0777

mail@nonbye.dk

Google maps